✓ Gratis verzending

✓ Binnen 1 werkdag verzonden

✓ Wetenschappelijk geformuleerd

✓ Geproduceerd in Nederland

Bron Academy

Bron bestaat niet alleen uit een commercieel product. Het biedt ook ruimte voor het leveren van diensten (o.a. begeleiding, kennisoverdracht) middels Bron Academy.

Bron Academy is ingeschreven bij de notaris en de rechtbank en door de belastingdienst erkent als stichting. 5% van de omzet wordt besteed aan deze stichting voor wetenschappelijke doeleinden. De stichting heeft als doel: het faciliteren van wetenschappelijk onderzoek binnen de medische wereld om zo te zorgen dat wetenschappelijk studies en ideeën voortgang kunnen krijgen.

Betrokken bij Bron Academy zijn:

  • Een psycholoog gespecialiseerd in behandeling van stress en burnouts. Zij heeft jarenlange ervaring in het begeleiden en coachen van personeel/ medewerkers als HR-manager o.a. in het bankwezen. Sinds een aantal jaren heeft zij haar eigen coachings- en adviesbureau. Dat zeer succesvol is.
  • Chantal Pleune, (sport)diëtist voor voedingsadvies in de breedste zin van het woord. Zij werkt al meer dan 15 jaar in de medische sector, maar heeft daarnaast haar eigen praktijk waarin zij o.a. ervaring heeft in het begeleiden van topsporters met name op het gebied van atletiek en triatlon.
  • Nationaal en internationaal getrainde personal trainers voor advies op de werkvloer en (intensieve) sportbeoefening.
  • Een klinisch epidemioloog verantwoordelijk voor wetenschappelijk onderzoek en ondersteuning/ beargumentering (o.a. van het product Bron). Is zelf gespecialiseerd in de neurofysiologie van het brein en verder werkzaam in de anesthesie.

De kracht van Bron is dat er gekeken wordt naar het totale geheel en niet alleen naar het supplement.