✓ Gratis verzending

✓ Binnen 1 werkdag verzonden

✓ Wetenschappelijk geformuleerd

✓ Geproduceerd in Nederland

Business

Balans tussen werk en lichaam is nodig!

Het is 2021. Iedereen heeft het druk en is bezig met zijn eigen doelen. Ambities worden nagestreefd, of dit nu werk, sport, school of sociaal leven is, maakt niet uit. Je moet en wilt presteren, voor jezelf en anders voor familie of vrienden. Zie hier maar eens de juiste balans in te vinden.

Met een druk en onregelmatig leven komt het lichaam zonder dat je het door hebt regelmatig te kort aan basis behoeften. Zeker nu hedendaags een burn-out op de loer ligt en/of overwerken de normaalste zaak is geworden.

2 basis feitjes:

  • Afleiding en multi-tasken betekent 15 IQ punten verlies—> volledige concentratie terug na 20 min en 7% weet na de afleiding niet meer waar ze mee bezig waren. 
  • 1% dehydratie 10 IQ punten verlies en dit is lineaire!

Wij kennen dat natuurlijk allemaal als geen ander en komen dit dagelijks in ons werk tegen. Wij zijn er ons van bewust dat er geen wondermiddelen bestaan die problemen voor je oplossen of automatisch op zoek gaan naar de ideale balans in het lichaam.

Paar verschijnselen die zijn gegeven door medewerkers in een onderzoek uit 2016 over stress en beginnende burnout:

  • Ik voel me emotioneel uitgeput door mijn werk.
  • Aan het einde van een werkdag voel ik me leeg.
  • Ik voel me moe als ik ‘s morgens opsta en geconfronteerd word met mijn werk.
  • Het vergt heel veel van mij om de hele dag met mensen te werken.
  • Ik voel me compleet uitgeput door mijn werk.

Bron zorgt voor een balans over de dag, waarin we zelf minder goed om ons letten. 4 elementen die we nodig hebben voor een productieve dag (elektrolyten, vitamines, cafeïne en aminozuren)

Dus meer behoud van vocht door de elektrolyten dus IQ, betere cortisol verhoudingen door vitamines, cafeïne voor de alertheid en aminozuren als de bouwsteen van het lichaam voor brein en spieren.

Neem vrij blijvend met ons contact op om samen met ons team van de Bron Academy te kijken naar een goede balans voor werk en lichaam binnen uw bedrijf.

 

 

 

Wat kunnen we doen

Contact us

1 + 2 =